Volkswagen T1 bus


Onze Volkswagen T1 bus werd in 1967 geboren. Enkele jaren geleden werd het volledig gerestaureerd en in de originele staat terug gebracht.

 

 

Volkswagen T1 bus als trouwvervoer

 

Apetrots zijn wij op onze gerestaureerde Volkswagen T1 spijlbus! Hoe leuk zou het zijn om met jullie huwelijk deze geweldig mooie Volkswagen bus als trouwvervoer te kunnen gebruiken? Bij FeestMee kan het! Wij verhuren onze auto’s inclusief chauffeur en indien gewenst wordt de auto ook naar uw wensen versierd! Onze auto’s worden goed onderhouden en zijn zeer betrouwbaar om in te zetten als trouwauto, immers: jullie trouwdag in deze VW T1 zal onvergetelijk zijn!

Volkswagen T1 bus voor bedrijven

Heb je al eens gedacht aan een geweldig mooie Volkswagen Spijlbus als eyecatcher op jouw evenement, beursbezoek of bedrijfsfeest?Speciaal voor bedrijven hebben wij ook de optie om de Volkswagen bus in te huren voor branding, promotie, en/of bedrijfsfeesten. De mogelijkheden met onze busjes zijn eindeloos. Voor 1 dag of langere periode, alles is mogelijk! Geïnteresseerd? Neem contact op met Vintage-vwcars.be en informeer naar de mogelijkheden en onze scherpe tarieven.

 

Volkswagen T1 bus als galavervoer

 

Vintage-VWCars verhuurt haar VW Spijlbus ook voor Galavervoer. Naast de chauffeur kunnen er maximaal 7 personen meerijden. Ook is de VW perfect voor een vrijgezellenfeestje, een dagje weg met de familie of gewoon omdat het leuk is!

Volkswagen T1 als fotomodel

Op zoek naar geweldig entertainment voor op jullie feest waarover je gasten nog lang na zullen praten? Onze VW T1 PhotoBooth is de oplossing! Je gasten kunnen ongelimiteerd op de foto met elkaar. Jullie eigen fotograaf mag mee, of vraag naar de mogelijkheden met onze professionele fotograaf. Leuk als presentje en/of bedankje, of gewoon omdat het leuk is! Benieuwd? Neem snel contact op met Vintage-vwcars.be